Iza nas je preko 30 godina rada i iskustva

Kompanija Boma, osnovana je sada već davne 1990. godine, i sa preko 30 godina rada iza sebe možemo reći da smo jedna od vodećih kompanija na području tehničke zaštite. Prva smo privatna kompanija na području bivše Jugoslavije koja je za osnovnu delatnost imala instalaciju i distribuciju sigurnosne opreme. Dragoceno iskustvo koje smo stekli pomoglo nam je da se specijalizujemo za projektovanje i instalaciju sigurnosnih, protivprovalnih, CCTV i IP CCTV sistema, kontrole pristupa, dojave požara, interfonskih i integrisanih sistema. Naš portfolio smo gradili tako da Vama, našim klijentima, možemo da ponudimo optimalna rešenja, koja su u trendu sa ubrzanim tehnološkim promenama i izazovima koji se ispred nas postavljaju.

Iskusan tim inženjera i tehničara

BOMA od prvih dana zapošljava inženjerski i tehnički tim koji se sastoji od stručnjaka koji imaju višegodišnje iskustvo u tehničkoj zaštiti i čije se znanje konstantno usavršava redovnim obukama kod naših principala. Osposobljeni smo za projektovanje, inženjering, konsalting i realizovanje sigurnosnih sistema, kao i najzahtevnijih integrisanih sistema, i to po prinicipu ključ u ruke. Kompanija poseduje sertifikate ISO9001:2008 i Sors 9000/05, kao i sve potrebene licence za projektovanje i izvođenje radova u telekomunikacionim mrežama i sistemima, a sve sa ciljem da kreiramo rešenje koja će specifično odgovarati Vašim potrebama.

Ovlašćeni distributer svetskih brendova za elektronske bezbednosne sisteme iz segmenta pasivne i aktivne zaštite

BOMA se od samog početka bavi sistemima zaštite, pa smo se za sve ove godine trudili da sa izabranim partnerima formiramo optimalnu kombinaciju kvaliteta opreme, povoljne cene paketa i kvaliteta usluga koje vam pružamo. I uspeli smo u kreiranju prodajnog portfolia koji može da zadovolji potrebe velikih I malih klijenata, uz zadržavanje visokih sigurnosnih standarda. Bavimo se distribucijom navedene opreme, izvođenjem tehničke obuke za projektante, servisire i instalatere, a uz dostavljanje potrebne tehničke dokumentacije, pružamo i usluge konsaltinga svim partnerima.

Potpuno opremljen showroom i uvek pouzdan nivo lagera

Kako bi naši partneri i klijenti stekli bolji utisak o kvalitetu i funkcionalnosti opreme koju zastupamo, u našim prostorijama se nalazi potpuno opremljen showroom u kome se izloženi modeli mogu pogledati i testirati.

Zadovoljstvo klijenta nam je uvek prvom mestu

Kroz konstantno ulaganje u nove tehnologije i sa snažnim inženjerskim timom, uz odabir vrhunskih prinipala, BOMA ima za cilj da Vam ponudi usluge najvišege kvaliteta, pošto samo "dobra usluga" danas više nije dovoljna. Taj zadatak prihvatamo odgovorno i sa klijentom gradimo partnerski pristup od ideje do realizacije. Trudimo se da Vam u svakom trenutku maksimalno izađemo u susret i pružimo vam skalabilna rešenja prilagođena vašoj aplikaciji. Celokupan paket naših usluga koncipiran je tako da poštujemo dogovor, uslove i rokove koje smo dogovorili sa klijentom, jer nam je Vaše zadovoljstvo na prvom mestu.